Автомобилен парк

гр. Пловдив Opel Corsa Toyota Celica – автоматик Chevrolet Aveo   гр. Стара Загора Toyota Rav4 – автоматик Mazda 2 SEAT Ibiza Opel Corsa Toyota Yaris Chevrolet Captiva Citroen C4