Автомобилен парк

гр. Пловдив Opel Corsa Toyota Celica – автоматик Chevrolet Aveo   гр. Стара Загора Mercedes-Benz GLA 200 d- автоматик Audi Q5 SEAT Ibiza Opel Corsa