Услуги

Автошкола ПАУНОВ предлага следните услуги

Автошкола ПАУНОВ организира и провежда шофьорски курсове, oт всички категории съобразени с индивидуалните нужди и свободното време на клиента.

Автошкола ПАУНОВ провежда всяка събота курсове за възстановяване на отнети контролни точки. Курсове за възстановяване на шофьорски права се организират съобразно с индивидуалните нужди и свободното време на кандидатите.

Автошкола ПАУНОВ провежда курсове ADR за водачи два пъти месечно. Курс за ADR консултанти се организира и провежда според индивидуалните нужди и свободното време на кандидатите.

Автошкола ПАУНОВ организира курсове за професионална компетентност за водачи на МПС (карта на водача) и за ръководители на транспортна дейност. Курсовете са периодични и съобразени с индивидуалните нужди и свободното време на кандидатите.

Автошкола ПАУНОВ провежда курсове за специализирани машини: пътно строителни (багер, валяк, фадрома, грейдер, булдозер, челен товарач, асфалтополагащи и др.); подемни (мотокари, електрокари и др.); вс. видове кранове.

Автошкола ПАУНОВ провежда курсове за селскостопански машини, курсове за Категория Твк, Категория Твк-З и Категория Твк-М.